Ukkepukballet

Ukkepukballet is de balletles voor jonge kinderen die niets liever willen dan dansen! In deze les kunnen ouders samen met hun ‘ukkepuk’ de magische wereld van ballet ontdekken. Dit is ideaal voor de kleine ballerina’s die het zonder hun mama of oma nog een beetje spanning vinden. Door op een vroege leeftijd al een ‘les situatie’ te ervaren helpt hen dit ter voorbereiding op de basisschool of andere hobby’s.

Door wie wordt de les gegeven?

De les wordt gegeven door Helen Wilson.Helen is eigenares van Balletschool Helen Wilson en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven van ballet. Zij is overtuigt van het belang van vroeg leren dansen op muziek voor de ontwikkeling van jonge kinderen.

Wie mag er allemaal mee?

Mama, papa, opa, oma, oom of tante het kan allemaal. Per kind mag er 1 begeleider mee. Samen dansen jullie de gehele les. 

Wat doen we tijdens de les?

De lessen zijn speciaal ontwikkeld zodat we alle onderdelen van het ballet/lichaam/thema’s kunnen uitlichten. Denk hierbij aan de Herfst, Kleuren, Dieren en veel meer.

Hoe lang duurt de les?

De les duurt een half uurtje. Uit onze ervaring merken wij dat dit precies voldoende is om een interessante en plezierige les te houden. Ons ‘ukkepuks’ die tot nu toe de les hebben gevolgd kwamen dan ook elke week weer met veel plezier terug. 

Wil jij meedoen?

Lijkt het u en uw kleine leuk om een keer de les uit te proberen? Jullie zijn van harte welkom voor een gratis proefles!

Helen staat al te popelen om jullie aan de mooie wereld van ballet voor te stellen. Doe jij ook mee? 

Wat heb je nodig om mee te doen?

Ukkepuks
Sokjes evt antislip
Makkelijk zittende kleding. Een mooie tutu mag altijd

Begeleider

Zachte (gym) schoenen of sokken
Gemakkelijke kleding

—————————————————————————————————————-
Hoe hebben andere ouders deze les ervaren?
Mijn dochter is begonnen met Ukkepukballet toen ze 1,5 jaar oud was, Helen biedt als enige dansschool in Houten lessen voor de allerkleinsten. Mijn dochter vond het superleuk, lekker bewegen op mooie muziekjes, samen met een knuffelbeer of een toverstafje. Helen geeft op een hele fijne rustige manier les zodat de kleintjes heel snel vertrouwd zijn en lekker meedoen. Als ouder blijf je er bij zodat je ook samen plezier  en quality time hebt!