Aanwezig op Cultuurnacht en Dansende Woorden

Balletschool Helen Wilson zal zowel tijdens de Cultuurnacht op 25 maart als tijdens Dansende Woorden op 2 april een optreden verzorgen. Beiden optredens worden verzorgd samen met alle andere dansscholen in Houten.

Cultuurnacht

Op zaterdag 25 maart is de Cultuurnacht. De Cultuurnacht is een initiatief van de Stichting Cultuurnacht Houten en is dit jaar alweer de elfde keer! De leerlingen van Balletschool Helen Wilson doen hier dit jaar weer aan mee.

Stichting Cultuurnacht Houten organiseert de elfde Cultuurnacht Houten. Een echte traditie die niet meer weg te denken is uit Houten. Op diverse locaties rond Het Oude Dorp, Theater Aan de Slinger, Jongerencentrum Enter en de Grund vindt een zeer breed spectrum aan culturele activiteiten plaats. Er zijn verschillende acts te bewonderen op het gebied van dans, muziek en theater,met als doel zoveel mogelijk Houtenaren een mooie avond te bezorgen.

Bron: Theater aan de Slinger

Dansende Woorden

Niet lang na de Cultuurnacht, op 2 april, vindt Dansende Woorden plaats. Een unieke samenwerking tussen College De Heemlanden en de dansscholen in Houten waarin er een verbinding wordt gemaakt tussen poëzie en dans.


Terug naar het nieuws overzicht